Prodplast este lider de piață în producția pungilor biodegradabile și compostabile. Producția noastră include următoarele categorii de produse:

1. Uz menajer: saci menajeri, pungi pentru mâncare (pungi sandwich, pentru congelator), pungi pentru animale, saci menajeri pentru grădină

2. Retail: pungi de casă (tip maieu, tip banana), pungi pentru fructe și legume, alimente vărsate

3. Aplicații industriale: flowpack ambalare, folii pentru alimente, scutece, absorbante, folii pentru laminarea ambalajelor industriale

4. Agricultură: folie de mulcire

..

Avem un portofoliu variat de produse, ce cuprinde pahare, saci menajeri, farfurii, tacâmuri, paie, casserole și multe altele. Toate produsele noastre au la bază plante, cum ar fi amidonul de porumb, trestia de zahăr sau celuloza. Procesul de producție este unul prietenos cu mediul, emisii de carbon scăzute cu până la 75%, în funcție de tipul de produs.

Toate produsele noastre sunt certificate și respect prevederile EN 13432 cu privire la compostabilitate. Considerăm că punând la dispoziție produse din materiale compostabile, reciclabile și biodegradabile se realizează un pas important în dezvoltarea unei economii etice și circulare - o economie în care totul este refolosit și nimic nu este pierdut.

..
..

WELL-BEHAVED PACKAGING?
See what it's all about by visiting: www.biodeck.ro

VIZITEAZA-NE!