Edițiadedimineață.ro prezintă poveștile oamenilor cu inițiativă și idei

2018-05-23

Am discutat despre planurile noastre de viitor și despre motivația noastră cu echipa de la Ediția De Dimineață. Mulțumim pentru vizită și ne bucură interesul pe care îl aveți pentru sustenabilitate și pentru alternativele prietenoase cu mediul inconjurător!

Edițiadedimineață.ro și-a propus să vă prezinte poveștile oamenilor cu inițiativă și idei. Vă arătăm și de data aceasta o altfel de Românie, una a dezvoltării care continuă să facă pași importanți înainte, mulțumită unor proiecte inedite care au în spate antreprenori hotărâți să ne arate că se poate și altfel.

Adaptarea la cerinţele timpului şi ale pieţei este esenţială pentru ca afacerile să prospere. Săptămâna aceasta vorbim despre o afacere care s-a adaptat și a acceptat inovația plasticului biodegradabil. Așa a apărut brandul Biodeck, primul și singurul din România axat pe ambalaje 100% biodegradabile făcute din plante.

Este povestea unor antreprenori cu viziune care au adus în țară o practică des întâlnită în Occident. Din afacerea lor se naște o întrebare fundamentală: Cum ar fi să promovăm România ca fiind prima țară din Uniunea Europeană care renunță complet la produsele din plastic, poluante, în favoarea plasticului biodegradabil, ecologic?

Urmăriți în cele ce urmează un material semnat Edițiadedimineață.ro.

Distribuie: