PERSPECTIVA EXTINDERII ACTIVITĂȚII DE VÂNZĂRI ÎN ZONA TECUCI-MATCA

2015-06-08

Evoluția spectaculoasă a activității producătorilor de legume în zona Tecuci - Matca din jud. Galați - principalii consumatori din această zonă ai produselor vândute de Prodplast - a fost relatată și în presa de zilele trecute .

Pe site-ul Gândul.info a apărut în data de 4 Iunie 2015 articolul semnat de Corina Vârlan intitulat ‘MINUNEA de la Matca : iată de ce tirurile străinilor fac coadă pe ulițele acestei comune din Galați. “Nu e în toată Europa un loc ca acesta” ’. 

SC Prodplast SA este prezentă în zona Tecuci-Matcă din anul 2013, și a dezvoltat în permanență relația sa cu producătorii de legume din zonă, crescând permanent cota vânzărilor de produse specifice zonei (folie solar de diferite dimensiuni). 

Furnizarea de produse de calitate la prețuri avantajoase pentru producătorii locali rămâne o preocupare a societății, care ia în considerare eficientizarea afacerii prin prezența societății în mai multe puncte cu potențial crescut de vânzare. 

În acest moment, o astfel de locație identificată pentru o colaborare pe care o considerăm de succes este spațiul situat în zona comercială a localității Tecuci, în str. Cuza Vodă nr. 64, în care societatea ia în considerare desfacerea de produse pentru creșterea ofertei în zonă. 

În perioadă următoare vom informa partenerii noștri de afaceri cu privire la locațiile în care vor putea găsi produsele Prodplast în sezonul viitor.

Distribuie: