Perspectiva extinderii activitatii de vanzari in zona Tecuci-Matca

Evolutia spectaculoasa a activitatii producatorilor de legume in zona Tecuci – Matca din jud. Galati (principalii consumatori din aceasta zona ai produselor vandute de Prodplast) a fost relatata si in presa de zilele trecute (pe site-ul Gandul.info a aparut in data de 04.06.2015 articolul semnat de Corina Varlan intitulat „MINUNEA de la Matca : iata de ce tirurile strainilor fac coada pe ulitele acestei comune din Galati. « Nu e in toata Europa un loc ca acesta »” * ).

SC Prodplast SA este prezenta in zona Tecuci-Matca din anul 2013, si a dezvoltat in permanenta relatia sa cu producatorii de legume din zona, crescand permanent cota vanzarilor de produse specifice zonei (folie solar de diferite dimensiuni).

Furnizarea de produse de calitate la preturi avantajoase pentru producatorii locali ramane o preocupare a societatii, care ia in considerare eficientizarea afacerii prin prezenta societatii in mai multe puncte cu potential crescut de vanzare.

In acest moment, o astfel de locatie identificata pentru o colaborare pe care o consideram de succes este spatiul situat in zona comerciala a localitatii Tecuci, in str. Cuza Voda nr. 64, in care societatea ia in considerare desfacerea de produse pentru cresterea ofertei in zona.

In perioada urmatoare vom informa partenerii nostri de afaceri cu privire la locatiile in care vor putea gasi produsele Prodplast in sezonul viitor.